Confidenţialitate

Programul ”Litoralul pentru toți” începe cu prețuri cu până 70% mai mici față de vârful de sezon | AUDIO

De astăzi puteți merge la mare prin programul ‘Litoralul pentru toţi”, la prețuri cu până la 70 la sută mai mici, în comparație cu tarifele din vârf de sezon.

Reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc anunță că, de azi ne putem caza în cele 42 de hoteluri din staţiunile de la Marea Neagră.

„Litoralul pentru toți” se derulează intre 1 și 30 septembrie și se adresează tuturor turiștilor care vor să petreacă un sejur la mare, în extrasezon.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc informează că prin programul „Litoralul pentru Toți”, pachetele turistice sunt cu până la 70% mai ieftine decât în vârf de sezon. Depinde de gradul de confort spune hotelierul Lahme Bolat:

„Pentru prima săptămână din luna septembrie avem gradul de ocupare deja de 9o%. După data de 15 tariful în hotelul nostru este 200 de lei pe zi, cu mic dejun inclus. Se anunță o vară prelungită și călduroasă”. 

Prin programul “Litoralul pentru Toți”, o noapte de cazare costă 72 de lei, la un hotel de 2 stele, in sudul litoralului.  Potrivit agentului de turism Ștefan Necula,  in acest program s-au inscris și hoteluri mai scump:

„Luna septembrie este preferată de către turiști pentru că este mai puțin aglomerată. Tarifele sunt mai joase. Reducerile ajung la peste 50% față de vârful de sezon”. 

Turiștii admit că vremea frumoasă și prețurile reduse sunt condițiile potrivite pentru petrecerea unui sejur la mare, în extrasezon.

„Și noi am fost în luna septembrie și mi s-a părut cea mai bună perioadă, și ca prețuri dar și ca aglomerație, mult mai lejer. Programul acesta, „Litoralul pentru Toți” ar trebui să meargă in continuare”, spune o femeie din Bucuresti. 

Aproape 50 de hoteluri s-au inscris in programul „Litoralul pentru toți” și au pus la dispoziția turiștilor peste 3500 de locuri de cazare, pe noapte.  Rezervările se fac atât prin agenţiile de turism cât și, direct, la hoteluri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ghiulfer Predescu