Confidenţialitate

Profi pune suflet și gust în comunitate (P)

În spatele fiecărui produs se ascunde o poveste, iar la Profi, această poveste se desfășoară pe meleagurile României, în colaborare strânsă cu producătorii locali pasionați. Via Profi, o platformă digitală de explorare culinară, ne îndrumă pas cu pas în călătoria noastră de redescoperire a gusturilor autentice și a meșteșugurilor tradiționale.

Cu prezență în 17 județe, Via Profi promovează cu mândrie peste 330 de mici producători locali, adevărați artizani ai bucatelor noastre. De la carne și lactate, la conserve, legume și fructe, ouă, panificație, peste, până la produse apicole, această platformă devine calea noastră de a susține tradiția și de a încuraja economia locală.

Pentru Profi, angajamentul față de comunitate este un pilon solid în misiunea noastră de a face o diferență reală. În fiecare acțiune, investim suflet în protejarea naturii, în educație, în promovarea culturii și în sprijinirea sănătății. Acesștia sunt o parte dintre pilonii care ne ghidează în călătoria noastră de a contribui la o lume mai bună.

Suntem ferm convinși că o comunitate sănătoasă este una diversificată și echilibrată. Din acest motiv, ne implicăm activ în susținerea educației, în asigurarea accesului la îngrijire medicală de calitate, în protejarea mediului înconjurător și în promovarea valorilor culturale și artistice. La Profi, ne propunem să construim un viitor sustenabil și plin de armonie, iar fiecare produs achiziționat prin Via Profi este o mică contribuție la această viziune.

Descoperă și tu poveștile și aromele autentice ale României prin Via Profi – călătoria digitală ce aduce laolaltă tradiția și pasiunea producătorilor locali. Intră acum pe via-profi.ro și susține artizanii din întreaga țară. Împreună, punem suflet în comunitate și construim un viitor mai bun pentru toți.