Confidenţialitate

Profesorii ar urma să primescă 200 de lei lunar, per elev, pentru recuperarea materiei pierdute | AUDIO

200 de lei pe lună, per elev, aceasta este suma pe care ar urma să o primească profesorii care vor face așa numitele ore remediale, pentru recuperarea materiei pierdute în timpul școlii online.

Profesorii ar urma să primească să primească 200 de lei pe lună per elev, a spus ministrul Educației Sorin Cîmpeanu, într-un interviu pentru Libertatea.

Săptămâna trecută, ministrul  Cîmpeanu spunea că suma ar putea ajunge la 500 de lei pe lună per elev. A explicat, însă, că 500 de lei ar fi suma totală. Decizia finală nu a fost încă luată.

”La nivel de proiect am identificat o sumă de 30 de milioane de euro, care a făcut deja obiectul unei ordonanțe de urgență, numărul 171, prin care am putea să acordăm elevilor, este vorba de cei sub 16 ani, o sumă de 200 de lei pe lună și, luând în calcul un interval de două luni și jumătate, de la deschiderea școlii în format fizic, februarie, martie, până la jumătatea lunii aprilie, sunt două luni și jumătate, asta ar însemna 500 de lei pentru acțiuni remediale”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.