Profesoara din Suceava suspectă de coronavirus, transferată la Iaşi

Profesoara din Suceava, suspectă de coronavirus după ce s-a întors din China, a fost transferată vineri seară la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

I s-au recoltat probe, care vor ajunge în cursul zilei de sâmbătă, la Institutul Matei Blaş din bucureşti. Femeia acuză dureri de cap şi tușe.

Reprezentanții ISU Suceava au transmis, vineri seara, că în urma incidentului produs la ieșirea din Spitalul de Boli Infecțioase, când un paramedic a alunecat și a scăpat targa în care se afla pacienta suspectă de infectare cu coronavirus, nimeni nu a fost rănit.

ISU Suceava a transmis un comunicat de presă în care spune că incidentul în care targa pe care se afla femeia suspectă de infectare cu coronavirus a scăpat s-a produs din cauza suprafeței alunecoase.

Reprezentanții ISU precizează că platforma izolatoare în care se afla femeia nu a atins pământul, ci a rămas sprijinită pe genunchiul paramedicului.

Profesoara de 32 de ani din Suceava suspectată de infectare cu coronavirus a fost scăpată cu targa, vineri, de personalul medical care o transfera la Iași. Unul dintre ambulanțieri s-a împiedicat și a căzut când încerca să o urce pe femeie în autospeciala SMURD.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS