Procesul lui Nicușor Constantinescu de la Curtea de Apel a fost întrerupt

La Curtea de Apel Constanța proecesul fostului președinte de Consiliu Județean Nicușor Constantinescu a fost întrerupt. Acesta le-a cerut judecătorilor constănțeni să cheme un echipaj SMURT care să-i asigure asistența medicală.

 

”Să chemaţi SMURD-ul că nu am asistenţă medicală şi am tensiune mare. Am fost adus cu o dubă, fără monitorizare, am venit cu dricul” a spus Nicușor Constantinescu în faţa judecătorilor.

Preocesul a fost întrerupt iar judecătoarea a spus că va chema un echipaj SMURT, dar i-a transmis lui Nicușor Constantinescu că dorește să vadă o disponibilitate reală din partea sa de a da declarații.

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a răspuns că vrea să dea declaraţii în faţa instanţei, dar că nu ştie dacă o poate face din cauza stării de sănătate. El a fost adus la Curtea de Apel cu o Ambulanță a Spitalului Penitenciar Poarta Albă, iar din ambulanță în sediul instituției a mers ajutându-se de două cârje.

Amintim, în toamna anului trecut, Nicuşor Constantinescu a fost condamnat în dosarul Centrului Militar Zonal la trei ani şi jumătate de închisoare pentru abuz în serviciu. El a fost judecat pentru că în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean a iniţiat două proiecte de hotărâre, adoptate apoi de plen, prin care era evacuat Centrul Militar Zonal din sediul pe care îl ocupa, ambele fiind anulate de instanţă