Procesul lui Nicușor Constantinescu de la Curtea de Apel a fost întrerupt

La Curtea de Apel Constanța proecesul fostului președinte de Consiliu Județean Nicușor Constantinescu a fost întrerupt. Acesta le-a cerut judecătorilor constănțeni să cheme un echipaj SMURT care să-i asigure asistența medicală.

 

”Să chemaţi SMURD-ul că nu am asistenţă medicală şi am tensiune mare. Am fost adus cu o dubă, fără monitorizare, am venit cu dricul” a spus Nicușor Constantinescu în faţa judecătorilor.

Preocesul a fost întrerupt iar judecătoarea a spus că va chema un echipaj SMURT, dar i-a transmis lui Nicușor Constantinescu că dorește să vadă o disponibilitate reală din partea sa de a da declarații.

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a răspuns că vrea să dea declaraţii în faţa instanţei, dar că nu ştie dacă o poate face din cauza stării de sănătate. El a fost adus la Curtea de Apel cu o Ambulanță a Spitalului Penitenciar Poarta Albă, iar din ambulanță în sediul instituției a mers ajutându-se de două cârje.

Amintim, în toamna anului trecut, Nicuşor Constantinescu a fost condamnat în dosarul Centrului Militar Zonal la trei ani şi jumătate de închisoare pentru abuz în serviciu. El a fost judecat pentru că în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean a iniţiat două proiecte de hotărâre, adoptate apoi de plen, prin care era evacuat Centrul Militar Zonal din sediul pe care îl ocupa, ambele fiind anulate de instanţă

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS