Probleme la pasajul bucurestean Doamna Ghica

 Pasajul bucureștean Doamna Ghica a fost inaugurat acum 6 ani și  este  in reparatii inca de anul trecut. Insa muncitorii au abandonat șantierul, iar acum o parte a structurii s-a înclinat. Paul Dorneanu, președintele Asociației Construim România:

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Podul s-a surpat pe o porțiune de aproximativ 100 de metri. Materialele care au fost folosite la umplerea acelui capăt de pod nu au fost cele corespunzătoare din  proiect, probabil. Atunci a apărut această tasare, surpare,  pe lungime a podului. Acele plăci de beton s-au înclinat spre interior.”

In zona, exista restricții de circulație. Deocamdata, problemele de la pasaj NU reprezinta un pericol grav, dar proasta semnalizare este ceea ce îi încurcă pe șoferi.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Pericolul constă în proasta semnalizare a lucrărilor. Nu există indicatoare care să anunțe din  timp faptul că acolo există o bandă închisă. Din punctul de vedere al stabilității acestui cap de pod- în momentul de față nu putem vorbi de un pericol grav iminent, dar trebuie luate măsuri urgent. Altfel am putea ajunge în situația în care o porțiune și mai mare din drum , poate chiar tot sensul de mers spre Colentina să se taseze și mai mult și să se surpe.”

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS