Probleme la metrou

Pe magistrala Gara de Nord – Dristor 2 circulația trenurilor de metrou se desfășoară cu dificultate.

Angajații Metrorex anunță în stații că, din motive tehnice, circulația trenului Gara de Nord – Dristor 2 se desfășoară cu dificultate. În urmă cu puțin timp în stația Piața Victoriei nu se mai putea coborî pe peroane din cauza aglomerației. Aglomerație a fost și la Piața Unirii.

UPDATE: Fluxul de călători s-a redus după câteva zeci de minute, timp în care s-a circulat cu dificultate cu metroul bucureștean.

Nu sunt primele probleme semnalate în această perioadă. Au fost  probleme la metrou și după montarea noilor porți de acces, dar din cauza unor indicații de pe cartele care nu se potrivesc cu modul în care au fost proiectate instalațiile de acces.

Cei care călătoresc cu metroul au întâmpinat probleme după montarea noilor porți de acces (uși batante în locul turnicheților) și a noilor aparate de taxat pentru că modelele de cartele vechi nu se potrivesc cu aceste aparate. Ajutați de agenții de pază sau de angajați ai metroului, călătorii au aflat că pentru a intra, pe peron, cartelele trebuie introduse invers, față de cum indică săgeata de pe ele.

La începutul lunii, pe 5 mai, înainte de ora 7:00, un deranjament electric a perturbat circulația trenurilor de metrou. Astfel, s-a circulat în pendulă pe diferite tronsoane de pe Magistrala 2, cât un tren de călători a staționat în tunel pentru 30 de minute, timp în care echipele Metrorex au intervenit pentru remedierea avariilor apărute. Debarcarea pasagerilor a fost făcută în stația Universitate, după ce trenul a fost adus la peron.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS