Confidenţialitate

Probleme la metrou pe M2. Trenuri oprite în stații și tuneluri

ACTUALIZARE: Problema provine de la forţarea unei uşi a unui metrou aflat în mers, după cum declară directorul Metrorex pentru Ştirile Europa FM.

Pe magistrala 2 trenurile circulă cu dificultate. Ascultătorii Europa FM semnalează că în stația Aurel Vlaicu trenul a fost oprit la scurt timp după ce a pornit, în jurul orei 18:10, după o așteptare prelungită, timp în care peronul s-a aglomerat.

Un alt ascultător ne semnalează că în jurul orei 17:57 a fost invitat să coboare din tren alături de ceilalți călători, fiind anunțat că ”metroul se retrage din circulație”.

La Piaţa Victoriei peroanele au fost ocupate complet de călătorii care aşteptau trenurile, existând riscul producerii unor tragedii în cazul unei ambuscade.

Altcineva semnalează că la Piața Universității este blocat în tunel. ”Ne-au anunțat că sunt probleme tehnice și nu stiu cât va dura”, relatează un ascultător Europa FM.

La Piața Unirii, pe coridorul dintre magistrale, abia se poate înainta, mai ales că blocajul la metrou vine la o oră de vârf.

Reprezentanții Metrorex nu au putut fi contactați până acum pentru a comenta situația creată în subteran.

Magistrala 2 a metroului din București a fost dată în folosință în două etape, în 1986 și 1987 și a fost concepută pentru a asigura legătura pe axa nord-sud.