Confidenţialitate

Prințul Harry, Meghan Markle și mama ei, implicați într-o urmărire „aproape catastrofală” timp de peste 2 ore

Prințul Harry, Meghan Markle și mama ei au fost implicați într-o urmărire „aproape catastrofală” cu mașina după ce au participat la o ceremonie de decernare de premii la Ziegfeld Ballroom New York. Cei trei au fost urmăriți de paparazzi. Aceasta a fost prima lor apariție publică de la ceremonia de Încoronare a Regelui Charles al III-lea.

„Această urmărire, care a durat peste două ore, a dus la mai multe coliziuni în care au fost implicați alți șoferi din trafic, pietoni, dar și doi polițiști”, a transmis un purtător de cuvânt, notează The Guardian.

Prințul Harry și Meghan Markle au participat la Ziegfeld Ballroom New York la un eveniment la care Ducesa de Sussex a primit premiul „Woman of Vision” – Meghan Markle a încurajat femeile să lupte pentru egalitate, acesta a fost mesajul transmis în momentul în care a primit premiul.

„Nu este niciodată prea târziu să începi. Poți fi vizionara propriei tale vieți”, a spus Meghan Markle la evenimentul de la New York.

Sursa foto: Twitter / Anne Boleyn (“Royal Expert”)

Citește și: Lumea Europa FM: Cum au trăit spectatorii adunați la Londra festivitățile de încoronare a regelui Charles al III-lea | Reportaj