Confidenţialitate

Prințul George va avea propriul personaj într-un serial de desene animate

Prințul George, fiul prințului William și al lui Kate Middleton, ducesă de Cambridge, va avea propriul personaj de desene animate în seria ”Pompierul Sam”, potrivit ediției online a revistei Closer.

Seria de desene animate ”Pompierul Sam”, difuzată de 30 de ani în 155 de țări și în 36 de limbi, va difuza un episod aniversar special în care ”vedetă” va fi prințul George.

Personajul lui George este prieten foarte bun al pompierului Sam și va veni în vizită la Ponty­pandy, localitatea unde se petrece acțiunea desenului animat.

Vestea a fost anunțată la BBC de către producătorul serialului: ”Pompierul Sam a fost apreciat de generații întregi în acești ultimi 30 de ani și este un personaj într-adevăr simbolic al emisiunilor de televiziune pentru copii din toată lumea. Suntem nerăbdători ca fanii să urmărească episodul special și noul sezon care va fi difuzat începând cu anul viitor”.

Micuțul George, în vârstă de 4 ani, a început școala în septembrie acest an și va fi dificil pentru părinții săi să-l țină departe de ecran pentru a-și face temele, scrie duminică revista Closer.