Principesa Irina a predat pasaportul si va primi o bratara de monitorizare electronica

Ea este acuzata ca impreuna cu sotul ei a organizat lupte ilegale de cocosi.

Principesa Irina a predat pasaportul autoritatilor americani, iar astazi va primi o brăţară de monitorizare electronică. Ea este acuzata de organizarea ilegală de lupte de cocoşi împreună cu soţul ei, la ferma lor din Statele Unite.

Principesa Irina Walker, fiica regelui Mihai şi soţul ei, fost ajutor de şerif, au apărut vineri în faţa unui tribunal federal pentru a răspunde acuzaţiilor ce li se aduc.

Ambii au pledat nevinovat şi a fost eliberaţi în aşteptarea procesului.

Procurorii au avertizat însă că au de-a face cu un caz ce prezintă risc de sustragere de la urmărire întrucât a fost născută în Elveţia şi ar putea primi azil în această ţară.

Judecătorul i-a ordonat principesei să predea paşaportul şi să nu plece din comitatul unde locuieşte, cu excepţia deplasărilor în vecinătate, la Hermiston, pentru alimente şi programări la doctor.

Potrivit procurorilor, Irina şi John Walker au organizat cel puţin 10 lupte cu cocoşi în intervalul aprilie 2012 – aprilie 2013, afacere ce le-a adus peste 2.000 de dolari pe zi.

Potrivit rechizitoiului, păsărilor le-au fost ataşate lame la picioare, iar spectatorii au plătit o taxă de intrare, iar în interior s-a vândut mâncare şi băutură, susţine rechizitoriul.

In plus, in timpul perchezitiilor la ferma au fost descoperite 24 de plante de marijuana, 24 de arme şi o cantitate mare de muniţie, însă în legătură cu aceste descoperiri nu au fost formulate acuzaţii.