Confidenţialitate

Primul weekend Europa FM Live pe Pârtie a adus zăpada în Poiana Brașov

Din acest weekend am deschis oficial un nou sezon Europa FM Live pe Pârtie, în Poiana Brașov, la baza Pârtiei Bradul.

Dacă în ultimele zile au fost puse în funcțiune instalațiile pentru zăpadă artificială, de duminică și natura a intervenit, aducând o ninsoare ca în povești în Poiana Brașov.

Invitat în studioul Europa FM de la baza pârtiei Bradul, primarul Brașovului, George Scripcaru a anunțat că luni se fac ultimele probe și pregătiri la instalațiile de pe pârtii pentru ca de marți să fie puse oficial în funcțiune, și toți iubitorii sporturilor de iarnă să se bucure de toate condițiile pentru un sejur așa cum și-l doresc în Poiana Brașov.

De marți, 31 decembrie, ora 9.00, se va putea schia în Poiana Brașov, toate pârtiile din zona superioară a masivului oferind condițiile optime pentru practicarea acestui sport.

LIDL a rezervat pasionaților de sporturi de iarnă dar si celor care doar caută să se relaxeze în aerul curat din Poiana Brașov un colț cu băuturi calde delicioase. Cafeaua proaspăt preparată și ciocolata caldă Bellarom te așteaptă în zona de relaxare LIDL, aflată la baza Pârtiei Bradul.

Iubitorii aromelor de fructe de pădure, citrice ori mere pot profita și de un ceai cald Lord Nelson oferit de promoterii LIDL împreună cu alte surprize dulci sau sărate Mister Choc și Alesto.

Surprize îi așteaptă în Poiana Brașov nu doar pe pasionații sporturilor de iarnă, ci și pe toți cei care vin să se relaxeze și să se bucure de aerul curat.

Până în luna martie, în fiecare weekend, echipa Europa FM vă dă întâlnire la baza pârtiei Bradul unde se asigură că veți asculta cea mai bună muzică de ieri și de azi și veți avea parte de concursuri și provocări care să vă facă vacanța mai frumoasă.

Pentru cei care nu ajung pe pârtie, aducem atmosfera de la munte pe frecvențele Europa FM, cu ajutorul transmisiunilor în direct realizate de Ștefan Lungociu din studioul mobil Europa FM aflat chiar la baza pârtiei Bradul.

Surprize îi așteaptă și pe ascultătorii noștri. Până a finalul lunii martie, Lidl și Europa FM oferă vouchere de cumpărături în magazinele Lidl, pentru ascultătorii care vor să-și surprindă persoanele dragi. Detalii despre concurs sunt disponibile în pagina dedicată de pe europafm.ro.