Confidenţialitate

Primul cuvânt secret din acest sezon a fost descoperit – AUDIO

Doina din Constanţa a descoperit primul cuvânt secret în Europa Express cu Sorin Niculescu şi a câştigat, pe loc, 1000 de lei. 

„Mantră” a fost cuvântul pe care ascultătorii Europa FM trebuiau să-l descopere în fraza rostită de Loredana.

„Întotdeauna, înainte să mă culc, zic o mantră, şi aşa îmi limpezesc gândurile de peste zi”, a spus Loredana.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Concursul continuă în programele Europa FM

Zilnic, de luni până vineri, în intervalul 7:00-21:00, în fiecare program Europa FM se aude o frază din care lipsește cel puțin un cuvânt. După difuzarea ei la radio, primii trei ascultători care sună la 0372.069.599, număr cu tarif normal, pot să o completeze, ghicind Cuvântul Secret. Gîndește-te bine înainte să dai răspunsul în direct la Europa FM și verifică în această pagină lista răspunsurilor greșite, pentru că ai doar o șansă să ne spui în direct care este Cuvântul Secret!

Dăm 1.000 lei/Cuvânt! Dacă lipsesc mai multe cuvinte și le ghicești pe toate, pentru fiecare ai 1.000 de lei!

Jocul continuă până la identificarea corectă a Cuvântului Secret, confirmată imediat în direct la Europa FM prin difuzarea integrală a frazei.

După ghicirea cuvântului sau cuvintelor secrete, la Europa FM trecem la o nouă rundă, cu o nouă frază în care se află cel puțin un Cuvânt Secret.

Gata să faci 1000 lei pe cuvânt, la Europa FM? Găsește Cuvântul Secret! Pe europafm.ro primești ajutor suplimentar pentru a face 1000 lei/cuvânt, la Europa FM!