Confidenţialitate

Primii artiști confirmați la Neversea 2020

Organizatorii festivalului Neversea, care va avea loc și în 2020 pe plaja din Constanța, au stabilit primul val de artiști.

Tyga, Dimitri Vegas&Like Mike, Black Eyed Peas, Passenger, Parov Stelar, Timmy Trumpet, Tujamo, Nicky Romero, Nina Kraviz, Jamie Jones, Dub FX, Borgore, Paul Kalkbrenner și mulți alții urcă în line-up-ul ediției cu numărul 4 a festivalului Neversea.

De asemenea, ediția 2020 a festivalului vine și cu o premieră. Rapper-ul american TYGA va ajunge pentru prima dată în Europa pentru a încânta publicul de la Neversea.

„Este unul dintre cei mai cool artiști ai noului val, are piese cu care a ajuns în top 10 în chart-urile din toată lumea și este un artist în al cărui palmares apar: Discul de Platină și Discul de Aur pentru vânzări record, un Grammy și premii, la MTV Music Awards, la categoriile: Best US Act, Favorite Rap/Hip-Hop Artist, World’s Best Male Artist, World’s Best Entertainer of the Year. În 2019, Tyga a fost listat timp de 50 de săptămâni în Top 100 Artist Chart, clasament realizat de publicația americană Billboard”, au transmis miercuri organizatorii festivalului.