Confidenţialitate

IAȘI: Primarul Mihai Chirica, implicat într-un accident

Primarul Mihai Chirica a fost implicat într-un accident în seara zilei de sâmbătă.

Accidentul s-ar fi întâmplat din cauza nerespectării culorii de la semafor, Chirica nefiind cel vinovat ci o tânără de 19 ani care conducea un BMW și a trecut pe rosu într-o intersecție din oraș. Mihai Chirica venea de la ședința Organizației PNL unde tocmai i se anunțase întrarea în partid și implicit candidatura lui la alegerile locale pentru funcția de primar.

Ședința a fost una cu scântei. Mai mulți liberali și-au dat demisia din partid, printre care și senatorul Marius Bodea, contracandidatul lui Chirica la ultimile alegeri, când actualul edil a candidat din partea PSD.

Legat de accident, s-a făcut un apel la 112, s-a deplasat un echipaj SMRD și o ambulanta. Persoanele implicate au fost duse la spital. Au doar contuzii ușoare. Încă se afla la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influența alcoolului.

“În această seară, în jurul orei 22.30, am fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un accident rutier, produs pe raza municipiului Iași, soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit faptul că, în intersecția Moara de Foc, din municipiul Iași, a avut loc o coliziune între două autoturisme, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, stabilindu-se faptul că nu se aflau sub influența alcoolului.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere a accidentului rutier și luarea masurilor legale ce se impun.”, transmite Poliția Rutieră.