Confidenţialitate

Primarul municipiului Călărași a încetat din viață, după infectarea cu coronavirus

Primarul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin, internat la Institutul Matei Balș din București, a încetat din viață. Acesta era internat la Institutul Matei Balș din București, după ce s-a infectat cu coronavirus.

“Am aflat cu nespusă mâhnire această tristă veste că Dan Drăgulin a pierdut bătălia pentru viață în spitalul Matei Balș. A fost infectat cu coronavirus. După terminarea alegerilor, a luptat cu boala și din păcate, a decedat azi dimineață. Avea și alte probleme, nu atât de grave.

Acest virus, practic, atacă într-un mod foarte surprinzător. Domnul Drăgulin era în putere, și-a exercitat funcțiile în cele mai bune condiții. Nu știi niciodată ce efecte are virusul și e clar că provoacă decesee”, a declarat premierul Ludovic Orban în această dimineață.

„Ne exprimăm regretul față de dispariția dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călărași în perioada 2012 – 2020, președinte al filialei PNL Călărași și vicepreședinte al PNL.

Partidul Național Liberal transmite condoleanțe familiei îndoliate și va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naționale pentru toți cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite PNL printr-un comunicat de presă.

La alegerile din septembrie, acesta a pierdut în fața contracandidatului PSD Marius Dulce.