Confidenţialitate

Primarul filmat că-și umilește fiica: „Cine cruţă nuiaua, îşi urăşte fiul, dar cine îl iubeşte are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”

Într-o încercare de a-și justifica modul în care se comportă cu propriul copil, edilul din Sângeorz-Băi face trimitere la Biblie. „Cine cruţă nuiaua, îşi urăşte fiul, dar cine îl iubeşte are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”, transmite Traian Ogâgău pe Facebook.

Acesta își explică faptele într-un clip video cu descrierea ”COMUNICAT OFICIAL referitor la prejudiciul de imagine adus fetiței mele Traiana de către PSD în plină campanie electorală!
Viața personală este viață personală și nu poate fi folosită în campanie cu atât mai mult copiii! Defapt ce să ne mai mire, ați dat foc la biserici ca să câștigați alegeri”.

În imaginile ce par filmate chiar de Traian Ogâgău, primarul îşi obligă fata minoră, care apare dezbrăcată şi pusă la colţ cu mâinile ridicate deasupra capului, să repete după el că nu mai e obraznică şi că nu-şi mai supără părinţii:

Protecţia Copilului şi Poliţia au pornit o anchetă privind cazul primarului din Sângeorz-Băi, care a apărut într-o înregistrare video în timp ce-şi umileşte fata.

Pedepsirea copiilor, prin certarea și umilirea lor, este destul de întâlnită în România, spune psihologul Ana Dragu: