Confidenţialitate

Primăriile de sector din București s-au răzgândit. Declarațiile de impunere pentru locul de parcare NU mai sunt obligatorii

Administrațiile de sector din București s-au răzgândit și nu le mai cer bucureștenilor cu locuri de parcare să depună declarațiile de impunere.

Depunerea acestui tip de document este obligatorie numai în cazul celor care NU au un loc de parcare, dar vor să închirieze.

Numai că, până la acest anunț, mai mulți bucureșteni s-au prezentat la ghișee cu declarații de impunere. Odată ajunși acolo au aflat că ele nu mai sunt obligatorii.

 

”Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, declarațiile de impunere se depun doar de cei care nu au un loc de parcare”.

…așa ar putea fi rezumat mesajul cu care au fost întâmpinați bucureștenii care s-au așezat la cozi pentru a depune noul tip de document, cerut de primăriile de sector din București.

Toate admnistrațiile locale anunțau, în urmă cu 2 zile, că depunerea declarației de impunere este obligatorie în cazul în care șoferii dețin locuri de parcare.

Situația era una haotică întrucât în unele sectoare termenul era amânat de la 31 ianuarie la 31 martie, iar în altele

Lămuririle oficiale au venit de la Primăria Municipiului București care a precizat că declarațiile se depun doar de către bucureștenii care NU dețin, în prezent, un loc de parcare.