Primar PSD, despre chestionarul lui Liviu Dragnea: “M-au nemulțumit bâlbele guvernului Ponta”

Social-democrații așteaptă nu numai congresul pentru alegerea președintelui. Toți membrii se pregătesc pentru Chestionarul PSD. Duminică, în ziua în care își vor alege președintele, trebuie să completeze un formular în care vor trece impresiile lor despre activitatea partidului dar și nemulțumirile față de Guvernarea PSD. Milioane de chestionare vor fi distribuite și persoanelor care nu sunt membre PSD, dar care ar vrea să își spună părerea despre formațiune.

 

Chestionarul are două pagini și conține 11 întrebări. În primul rând, social democrați vor să afle care este cea mai importantă măsură pe care partidul trebuie să o ia pentru familia celui chestionat.

Iată ce ar răspunde la această întrebare primarul comunei Gugești, din județul Vrancea, Vasile Vatră:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În plus, PSD vrea să știe părerea oamenilor despre activitatea executivului.  Care dintre măsurile luate de guvernul Ponta v-a nemulțumit? -va fi una dintre întrebări

A răspuns pentru EuropaFM, primarul comunei vrâncene Bolotești, Stefan Sîchin:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

PSD vrea să afle și părerea celor chestionați despre proiectele politice ale lui Liviu Dragnea: comasarea tutuor alegerilor, modificarea Constituției, descentralizarea sau regionalizarea.

Însă  din același chestionar, partidul va crea și o bază de date pentru alegerile de anul viitor. Se vor cere numele celui chestionat, numărul de telefon și localitatea unde a fost completat chestionarul.