Prima pagină, 4 noiembrie 2016

România Liberă dezvăluie că date importante ale Autorităţii de Supraveghere Financiară au dispărut fără urmă din sistemul informatic intern pe 28 octombrie. Incidentul s-a petrecut într-un moment crucial, în condiţiile în care Parlamentul a început demersurile pentru demiterea lui Mişu Negriţoiu de la şefia ASF, căruia i se reproşează proasta gestionare a crizei RCA-urilor. Printre actele rătăcite s-ar numara dovezi care incriminează conducerea Autorităţii.

Jurnalul Naţional scrie că vechiul PDL s-a reunit, ieri, la DNA. Emil Boc, Adriean Videanu şi Ion Ariton au fost audiaţi ca martori la DNA Ploieşti, în dosarul în care Vasile Blaga este cercetat penal pentru trafic de influenţă. În schimbul asigurării unor funcţii în diverse instituţii, erau percepute taxe care ajungeau în visitieria PDL.

Adevărul scrie astăzi despre culmea traseismului politic. Mihăiţă Vîrză este în acte consilier general PMP, dar este şi candidat pe listele social-democraţilor bucureşteni la apropiatele alegerile parlamentare. Scandalos este că, în ultima şedinţă a Consiliului General al Capitalei, cu votul său, PSD a hotărât că nu mai e nevoie de licitaţie pentru contractele mai mici de 800.000 de euro.

Potrivit Ziarului Financiar, doar 6% din populaţie face sport, ceea ce plasează România sub media Uniunii Europene la acest capitol. Cu toate acestea, numărul centrelor de fitness din ţară este în creştere. Piaţa locală a fost estimată la peste 223 milioane de euro în 2015.

Prea slabi, prea ca în ţară, titrează Gazeta Sporturilor. Steaua a exportat în Europa League jocul urât pe care îl practică în Liga I. După remiza albă de aseară cu FC Zurich, trupa lui Laureanţiu Reghecampf se menţine pe ultimul loc în grupă.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS