Confidenţialitate

Prima pagină, 27 iunie 2016

Adevărul scrie că mâncăm multă pâine pentru că nu avem bani de fructe şi legume. Anul trecut, în medie, românii au consumat 2.401 calorii pe zi, luate în cea mai mare parte din produsele de panificaţie, preferate în special de pensionari şi de persoanele care trăiesc în mediul rural. De asemenea, pe mesele românilor se regăseşte sare în exces.

Potrivit României Libere, Bacalaureatul zilelor noastre este mult mai uşor decât cel din perioada dintre cele două războaie. Examenul de a cărui complexitate se plâng, în prezent, adolescenţii este apă de ploaie în comparaţie cu dificultatea şi numărul mare de testări pe care tinerii trebuiau să le treacă în interbelic. Majoritatea cărţilor şi autorilor studiaţi atunci, şi care ar fi pus probleme azi, nu se mai regăsesc în programa şcolară actuală.

Jurnalul Naţional crede că, în ciuda declaraţiilor liniştitoare date de mai-marii vremii, Uniunea Europeană nu va mai fi niciodată cum a fost înaintea Brexit-ului. Autorităţile de la Bucureşti au reuşit să sprijine leul şi să micşoreze impactul pe termen scurt. Totuşi, nori negri plutesc deasupra economiei.

Ziarul Financiar anticipează o săptămână de foc, în care impactul Brexit-ului va fi analizat în diverse reuniuni. Ieşirea Marii Britanii din spaţiul comunitar nu va provoca daune economice ireversibile dacă ţările rămase vor fi solidare în jurul proate câştiga pentru că este atractivă fiscal.

Gazeta Sporturillor notează că, după Fernando Varela, care pleacă la Paok Salonic, finanţatorul stelist se pregăteşte să-l dea pe Jugurtha Hamroun în Arabia Saudită.  Roş-albaştrii anunţă că au planuri de Liga Campionilor, deşi şi-au scso pe tarabă cei mai buni jucători, în vreme ce achiziţiile se fac doar dn play-out.