Prima pagină, 25 noiembrie 2016

Adevărul analizează Monitorul preţurilor. Platforma online care le permite cumpărătorilor să compare costul produselor din supermarketuri a fost lansată de Consiliul Concurenţei. Proiect pilot, site-ul cuprinde până la 128 de produse alimentare din numai 64 de categorii, care se comercializează în câteva lanţuri de magazine din Bucureşti şi Ilfov. Din listă lipsesc totuşi alimente de bază, precum fructele şi legumele proaspete. Unele magazine oferă doar preţul final pentru un coş de cel puţin 5 produse.

România Liberă observă că serviciul secret al Internelor este tras pe linie moartă. Direcţia Generală de Protecţie Internă (cum se numeşte acum fosta unitate „Doi şi-un Sfert“) este complet nefuncţională. Şefii instituţiei au fost demiţi de premierul Dacian Cioloş. Criza este mai gravă de atât: peste trei sute de angajaţi au cerut deja pensionarea anticipată. Totul, cu mai puţin de trei saptamâni înainte de alegerile parlamentare organizate de Ministerul de Interne şi supraveghea de DGPI.

Ziarul Financiar anunţă o schimbare de lider. Hidroelectrica devine, pentru prima dată, cea mai valoroasă companie din România, devansând OMV Petrom. Producătorul de energie, cel mai mare din ţară, a fost evaluat anul acesta la 2,9 miliarde de euro (13,1 mld. lei), în creştere cu 16% faţă de 2015.

Joia fantastică, titrează Gazeta Sporturilor. Cele două formaţii prezente în grupele Europa League speră la o calificare în primăvara europeană. Steaua va avea nevoie de o victorie cu Villareal, în timp ce Astra Giurgiu se poate califica şi cu o înfrângere în faţa Romei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS