Prima pagină | 24 noiembrie 2017

Stela Popescu a plecat printre stele, titrează Adevărul. Actriţa a fost răpusă de stop cardio-respirator. Stela Popescu trăia singură într-o casă mare şi cochetă din Bucureşti, unde îşi strânsese toate micile nimicuri de suflet adunate în cele opt decenii de viaţă şi activitate.

România Liberă consemnează că moţiunea de cenzură nu a avut sorţi de izbândă. Opoziţia a criticat guvernul în principal pentru modificarea Codului Fiscal şi a legilor Justiţiei. PSD şi ALDE au asigurat cvorumul, dar au părăsit sala în momentul votului. Liviu Dragnea şi Mihai Tudose nu şi-au lasat parlamentarii sa voteze, pentru a evita suprizele din propriile rânduri.

Jurnalul Naţional observă că este uriaş decalajul de tratament dintre România și alte state europene. Din momentul în care un medicament nou este aprobat de autoritățile competente și până când acesta este introdus la compensare în România trec în medie trei ani şi jumătate, de două ori mai mult decât în Bulgaria sau în Cehia.

Ziarul Financiar dezvăluie clasamentul celor mai valoroase companii din România. Ediţia de anul acesta cuprinde 20 de businessuri, evaluate la peste un miliard de euro. Pentru al doilea an la rând, Hidroelectrica, cel mai mare producător autohton de energie electrică, se menţine în fruntea ierarhiei, fiind cotată la 3,578 miliarde de euro. Urmează OMV Petrom, Romgaz, Automobile Dacia, BCR, Banca Transilvania, Orange, BRD, Fondul Proprietatea şi Dedeman.

Gazeta Sporturilor scrie că Steaua – cu un prim 11 dictat de patron – a pierdut lamentabil în Cehia. Viktoria Plzen s-a impus cu 2-0. Pentru a câștiga grupa, roș-albaștrii au nevoie de o victorie în ultima rundă a Europa League, cu Lugano, la București, pe 7 decembrie.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS