Prima pagină, 24 mai 2016

România Liberă observă că accidentul în care ar fi murit patronul Hexi Pharma a declanşat o adevarată isterie în lumea politică şi a afaceriştilor cu dosare penale. Deputaţii Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta par să sugereze că decesul patronului Hexi Pharma ar fi fost provocat de serviciile secrete. Ipoteza asasinatului nu este exclusă din astfel de jocuri periculoase de adunat ilegal averi.

Adevărul merge pe variant unei sinucideri mascate într-un accident. Modificarea testamentului cu două săptămâni în urmă, faptul că nu au fost urme de frânare și că  Dan Condrea a ales să conducă o mașină mai puţin sigură decât propriul autoturism sunt informaţii care întăresc ipoteza sinuciderii.

Jurnalul Naţional observă că, în ultimii ani, s-au înmulțit cazurile de preoți caterisiți pe motive care țin mai puțin de ordin spiritual și mai mult de ordin material. Oameni ai Bisericii acuză că banii au început să guverneze lumea lor. Printre dările cerute parohiilor: „susținerea Episcopiei”, „susținerea Protoieriei”, „Radio Trinitas”, „TV Trinitas”, „scaun arhieresc”, „scaun în ședințe” şi „vin cultic”.

Potrivit Ziarului Financiar, acolo unde toată lumea vede scădere, Comisia Naţională de Prognoză vede creştere. Un avans al Produsului Intern Brut de 4,2% în acest an şi de 4,7% în 2019. Estimările sunt de un optimism fără margini.

Gazeta Sporturilor scrie că Ioan Andone este noul antrenor al dinamoviştilor şi nu are altă misiune decât să câştige viitorul campionat. Ar fi primul titlu pentru echipă în ultimul deceniu.