Confidenţialitate

Prima caravană despre beneficiile vaccinării anti-COVID pornește de joi prin România | AUDIO

Prima caravană care explică despre beneficiile vaccinării anti-COVID pornește de joi, 11 noiembrie 2021, prin țară, iar primele orașe în care va ajunge sunt Craiova, Slatina și Pitești. Orice persoană care are întrebări despre vaccinare poate găsi răspunsurile de la această caravană. Intitulată „Oameni ca mine”, campania este inițiată de oamenii de afaceri din România.

În preajma caravanei, direcțiile județene de sănătate vor deschide centre de vaccinare pentru cei care decis să se imunizeze.

„Suntem ca într-un război. Chiar dacă noi nu vedem cu ochiul liber acest inamic, vedem cât de mult rău poate să facă și acest inamic este virusul. Dar noi avem o armă la îndemână care se numește vaccin. Unii știu să folosească deja această armă, știu cum să se apere și s-au vaccinat. Sunt încă multe persoane care sunt ezitante, cărora le este frică să folosească această armă. Și înțelegem acest lucru. Din acest motiv ne aflăm aici. Să le arătăm oamenilor cum să folosească această armă, cum să folosească vaccinul și de ce trebuie să se vaccineze”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Sursa foto: Unsplash / Mat Napo

Citește și: Valeriu Gheorghiță: Persoanele care au certificat fals de vaccinare se pot imuniza în mod real, dar înainte trebuie să recunoască falsul în fața autorităților | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.