Confidenţialitate

Președintele PSD, cu banii ieșiți din buzunar la conferința de presă | AUDIO

PSD va depune saptamâna viitoare la Camera Deputatilor o moțiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros.

Chiar când făcea anunțul, într-o conferință de presă, președintelui social-democraților, Marcel Ciolacu, era cât pe ce sa îi cadă din buzunar o importantă sumă de bani.

Președintele PSD susține că Guvernul este incapabil să gestioneze una dintre cele mai mari, cele mai importante probleme ale unui stat, și anume,  securitatea alimentară. De aceea, social democrații îl atacă pe ministrul Adrian Oros cu o motiune simplă:

Nu au fost luate despăgubirile pentru secetă, nu a fost plătită acciza pe trimestrul 3 și 4, de anul trecut. Nu încercăm să promovăm produsele românești și autohtone, nu vedem un program coerent din partea Ministerului Agriculturii”.

Marcel Ciolacu l-a criticat pe  ministrul agriculturii și pentru că acesta vrea să modifice condițiile de vânzare a terenurilor agricole către cetățeni străini.

În timp ce încerca să dea mai multe detalii despre acest lucru, liderul PSD a vrut  să scoată un document din buzunarul hainei, moment în care o sumă importantă de bani a ieșit la iveală, între haină și cămașă, gata să cadă.

Președintele PSD nu a observat acest lucru decât foarte târziu și a reacționat împingând teancul de bancnote de 100 si 200 și de lei  înapoi în buzunar.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursa foto: Captură video Facebook PSD.