Confidenţialitate

Președintele Klaus Iohannis îi invită pe români să vină la centrul de vaccinare drive-thru din Piața Constituției | AUDIO

Președintele Klaus Iohannis îi invită pe toți cei care au reședința în țară să vină la centrul drive din Capitală sau în alte locații de vaccinare pentru a se imuniza împotriva Covid 19.

Șeful statului a vizitat astăzi centrul din fața Casei Poporului, unde în prima zi de funcționare, câteva sute de persoane au primit deja prima doză:

”Acest tip de centru de vaccinare este un succes și vor apărea tot mai multe centre de acest tip. Este foarte important de știut că la aceste centre se poate prezenta oricine dorește, care este rezident la noi, evident, românii, dar și cei care au reședința în România, inclusiv românii din diaspora, care vor să se vaccineze, în timpul șederii în România pot, pur și simplu, să vină să se vaccineze”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Președintele Klaus Iohannis reamintește că dacă  măcar 70% din populație nu se vaccinează, pentru a se crea imunitate colectivă, nu putem scăpa de pandemie.

”E important ca această campanie de vaccinare să prindă din ce în ce mai multă viteză, ceea ce se și întâmplă, vaccinarea este singura cale de ieșire din pandemie și îi încurajez pe toți românii să se vaccineze. Suntem într-o nouă fază a campaniei, în care, practic nu va mai fi nevoie de nici un fel de birocrație, se poate merge la vaccinare pur și simplu”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: INQUAM, Octav Ganea