Confidenţialitate

Preşedinta Republicii Moldova: Tariful la gaze a crescut de 6 ori în ultimul an și este de 2 ori mai mare decât în România | VIDEO

Preşedinta Republicii Moldova – Maia Sandu – a relevat rolul important al femeilor din țara sa, care creează și conduc afaceri de success. 40% din deputați și 22% din primarii Republicii Moldova sunt femei, a spus Maia Sandu. Apoi, lidera de la Chișinău le-a vorbit parlamentarilor români despre provocările cu care se confruntă Republica Moldova, din cauza războiului din Ucraina:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Trecem printr-o criză energetică majoră și riscăm să rămânem fără gaze și electricitate în această iarnă. Pentru consumatorii moldoveni, tariful la gaze a crescut de șase ori în ultimul an și este de două ori mai mare decât în România”, a spus Maia Sandu luni.

„La fel de gravă este situația în ce privește electricitatea. Furnizarea de electricitate din stânga Nistrului pentru luna viitoare a devenit incertă. Asigurarea țării cu energie electrică este o provocare zilnică”, a adăugat Maia Sandu.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Maia Sandu în Parlamentul României: Gruparea hoților din Republica Moldova este gata să dea foc la țară pentru a scăpa de închisoare | AUDIO