Confidenţialitate

Premierul Victor Ponta și-ar petrece concediul în Miami – presă

Premierul Victor Ponta își petrece concediul în Miami, anunță Știrile ProTV și publicația online Gândul.

         Pe Facebook circulă și o fotografie în care șeful Guvernului este surprins alături de fiul său într-o cafenea – poză ce pare făcută pe aeroportul din Miami.

Nu ar fi pentru prima dată când premierul își petrece concediul în Statele Unite.

Între timp, în țară, Victor Ponta i-a delegat atribuțiile lui Gabriel Oprea, însă trebuie precizat că vicepremierul nu poate conduce eventuale ședințe de Guvern.

Potrivit siteului știrileprotv.ro, premierul Victor Ponta a plecat pentru 2 săptămâni în Miami, unde își petrece concediul alături de soția sa – europarlamentarul Daciana Sârbu – și de cei 2 copii.

Publicația online gândul.info publică, la rândul său, o fotografie în care șeful Guvernului este surprins alături de fiul său într-o cafenea de pe aeroportul din Miami.

Persoana care a postat poza susține că a primit-o de la prietenii săi din Statele Unite.

Victor Ponta și-a mai petrecut concediul de vară în Statele Unite și în anul 2013 – atunci însă s-a întors mai repede în țară: după 10 zile.

În absența premierului, atribuțiile au fost preluate de vicepremierul pentru securitate națională – Gabriel Oprea, decizia fiind publicată deja în Monitorul Oficial.

De precizat că nu este vorba despre un interimat, astfel că Gabriel Oprea se poate ocupa de activităţile de la Palatul Victoria, dar nu poate conduce şedinţele de Guvern.

Victor Ponta se află în concediu de odihnă până pe data de 9 august.

 

SURSA FOTO:  Facebook.