Premierul interimar Ciucă: Avem tot ce ne trebuie să începem campania de vaccinare pe 27 decembrie | AUDIO

Respectarea regulilor sanitare și petrecerea sărbătorilor de iarnă într-un format cât mai restrâns, este mesajul transmis cu doar câteva zile înainte de Crăciun de premierul intermiar, Nicolae Ciucă.

”Mai este foarte puțin până când vom sărbători Ziua Nașterii Domnului și știu cât este de greu pentru fiecare dintre noi să nu putem să petrecem această sărbătoare creștinească alături de cei dragi. Sunt o serie de restricții și limitări pe care trebuie să le respectăm și îi îndemn pe toți românii să le respecte pentru că este doar un gest simplu de responsabilitate față de noi înșine, față de semenii noștri”, a declarat premierul interimar.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Premierul interimar mai spune că România este pregătită să înceapă campania de vaccinare antiCovid în jurul datei de 27 decembrie.

”Avem tot ceea ce ne trebuie, astfel încât să putem să demarăm campania de vaccinare începând cu ziua de 27 decembrie și folosesc acest prilej pentru a-i îndemna pe toți cetățenii țării să aibă încredere în această campanie, să aibă încredere în instituțiile statului și în toate demersurile care au fost întreprinse astfel încât să putem să avem o campanie coerentă și eficientă”, a mai spus Nicolae Ciucă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS