Confidenţialitate

Premierul Grindeanu: Adversarii PSD se află în afara partidului

Premierul Sorin Grindeanu răspunde timid atacurilor politice sub centură, venite chiar din partea șefilor săi politici: președintele PSD, Liviu Dragnea și vicepreședintele formațiunii, Gabriela Firea.

Într-o postare pe Facebook, Sorin Grindeanu spune că a fi prim-ministru reprezintă o răspundere imensă, pe care o ia în serios în fiecare secundă, de când PSD i-a făcut onoarea de a-i acorda această încredere.

Premierul Sorin Grindeanu scrie că deși România înregistrează o creștere economică record și se bucură de încrederea investitorilor, țara se află într-un moment în care are nevoie de stabilitate, obiective si priorități pe care “să le împărtășim cu toții”. Și adaugă: “Adversarii PSD se află în afara partidului.”

Duminică seara, vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, o apropiată a liderului partidului, Liviu Dragnea, l-a amenințat voalat pe Sorin Grindeanu la Antena 3, că ar putea rămâne fără funcție.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În plus, Gabriela Fireaa confirmat relațiile tot mai reci dintre Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea.

“Privesc şi eu cu atenţie şi puţină îngrijorare faptul că domnul preşedinte a explicat că premierul nu se mai consultă la fel de des cu el ca la început, că nu se mai întâlnesc la fel de des ca la început. Motivele pentru care sunt în această situaţie nu le cunosc, dar mă îngrjiorează faptul că premierul nu mai are timp să se întâlnească cu preşedintele partidului”, a spus Firea.

Surse guvernamentale au declarat pentru Europa FM, că între premier și președintele PSD au apărut divergențe din cauza refuzului lui Sorin Grindeanu de a-i remania pe miniștrii pe care Liviu Dragnea i-ar vrea eliminați din Guvern.