Confidenţialitate

Premierul Cîțu, despre decizia în dosarul „10 august”: Sunt dezamăgit. Vom vedea dacă există căi de atac

Premierul Florin Cîțu a spus că, în calitate de cetățean, este dezamăgit de decizia luată în dosarul „10 august” și a anunțat că așteaptă opinia experților cu privire la eventualele căi de atac.

„Este o decizie a Tribunalului și nu pot să comentez decât ca cetățean. Sunt dezamăgit, e adevărat, când vedem că în România nimeni nu a tras în noi în Decembrie, nimeni nu răspunde pentru mineriade și avem iar un eveniment în care e foarte greu să găsim responsabili.

Mă voi asigura că niciodată cetățenii României nu vor mai avea de suferit de pe urma unui stat abuziv, așa cum a fost în aceste situații”, a declarat premierul la finalul ședinței de Guvern de miercuri.

Acesta a precizat că a vorbit despre acest caz cu ministrul Justiției.

„Am stat de vorbă cu ministrul Justitției, vom vedea dacă mai există alte căi de atac, dacă se poate face ceva, vă dați seama că aștept opinia experților în această situație”, a mai spus șeful Guvernului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Marți, Tribunalul București a respins cererea DIICOT privind dosarul „10 august”. Asta înseamnă că ancheta DIICOT în cazul șefilor Jandarmeriei rămâne închisă.

Foto: Octav Drăgan