Confidenţialitate

Premiera filmului ”Trei kilometri până la capătul lumii” la Festivalul Internațional de Film Transilvania. Lungmetrajul, proiectat în premieră pentru publicul român după premiul Queer Palm, obținut la Festivalul de la Cannes | AUDIO

Premiera filmului ”3 kilometri până la capătul lumii” a umplut sălile de cinema la Festivalul Internațional de Film Translivania.
Lungmetrajul a fost proiectat pentru prima oară pentru publicul român după premiul Queer Palm, obținut la Festivalul de la Cannes.
EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

“3 kilometri până la capătul lumii” vorbește despre prejudecătile cu care se confruntă comunitățile LGBT.

Din cauza orientării sexuale, Adi, un tânăr de 17 ani din Delta Dunării, este victima unei agresiuni. Confruntați cu un adevar pe care nu-l pot nici înțelege, nici accepta, pîrinții lui nu reusesc să-i ofere dragoste necondiționată.

Emanuel Pârvu, regizorul filmului, spune că povestea a trecut prin multe variante până la forma prezentată acum pe marile ecrane.

În tot haosul care se stârnește în jurul lui, Adi reușește să găsească ți puncte de sprijin. Aflat la debutul în lungmetraj, actorul Ciprian Chiujdea a mers inițial la casting pentru un rol secundar.

“3 kilometri până la capătul lumii” va fi lansat în cinematografe în luna octombrie.

SURSA FOTO: Viorica Ștefan