Confidenţialitate

Povești de Iubire: Paul Newman și Joanne Woodward

În lumea plină de tentații a Hollywood-ului, cuplurile care îmbătrânesc împreună sunt puține. Un astfel de exemplu l-au format Paul Newman și Joanne Woodward, care au avut o căsnicie de 50 de ani.

În anii ’50, Paul Newman era unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Joanne Woodward era una dintre cele mai frumoase și promițătoare actrițe. S-au cunoscut în biroul agentului care se ocupa de amândoi, într-o zi toridă de august. Motivul? Biroul respectiv avea aer condiționat.

Paul Newman s-a îndrăgostit pe loc, în vreme ce Joanne Woodward a considerat că cel care avea să îi fie soț arată bine, și cam atât. O reținere în plus: Paul Newman era căsătorit pe atunci. Așa că vreme de 5 ani au rămas amici.

Doar că în 1957, au fost colegi de platou pentru producția „The Long, Hot Summer” – “Lunga vară fierbinte” – și atunci nu au mai putut să își ascundă sentimentele.

S-au căsătorit un an mai târziu, în Las Vegas și deși se iubeau nebunește și era evident pentru oricine că sunt fericiți, Paul Newman avea să spună chiar și zeci de ani mai târziu că se simte vinovat pentru că și-a părăsit prima soție.

Alături de Joanne Woodward, a jucat în mai multe filme, ultimul în 1990. Au înființat și o fundație care, până acum, a sprijinit sute de cauze caritabile cu peste 500 de milioane de dolari.

Au avut 3 fiice și întrebat despre cum a rezistat tentațiilor de la Hollywood, Newman a răspuns într-un interviu că nu are de ce să își cumpere hamburgheri câtă vreme are friptură acasă.

Paul Newman a murit răpus de cancer în 2008, la scurt timp după a sărbătorit 50 de ani de căsnicie alături de Joanne Woodward.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Acest material a fost realizat cu sprijinul Doppelherz Kollagen Beauty.