Confidenţialitate

Povestea Inedit a început din pasiunea pentru un stil de viață echilibrat! (P)

Preocuparea pentru un stil de viaţă sanatos şi pasiunea pentru o alimentaţie vegetariană corectă au stat la baza lansării primelor produse Inedit, încă din 1998.

De-a lungul anilor, am căutat să oferim un portofoliu variat de produse vegetale, alegând cu atenție ingredientele si menținand cele mai înalte standarde de calitate.

Indiferent dacă sunt adepți ai unei diete vegetariene, vegane, dacă țineti post sau pur și simplu va dorti o schimbare și o alimentație mai echilibrată, universul Inedit este pregătit să va ofere o mulțime de bunătăți vegetale: de la tofu, bauturi vegetale, paste tartinabile din tofu sau drojdie la crenvursti afumati din soia sau crochete vegetale in sos tomat.

Într-o lume în care se vorbește atât de mult despre diete mai mult sau puțin eficiente, noi am ales să vorbim despre un stil alimentar care se potrivește mănușă valorilor noastre de brand. Un stil alimentar care se bazează pe echilibru: flexitarianismul.

Flexitarian sună foarte impozant, dar în realitate e mult mai simplu decât pare. Este despre alegerea unor mese mai echilibrate în fiecare zi si despre varietate în alimentație. Este despre a te bucura de mai multe fructe, legume și produse din plante, dar și de alte preparate cu care te-ai obișnuit, încercând să păstrezi un echilibru între ele.

Bunătăți din plante, pentru un stil de viață echilibrat!

Intră în universul Inedit și descoperă mai multe pe www.ineditfood.ro!