Poșta Română intră în reorganizare și se pregătește pentru listarea la Bursă

Poșta Română se pregătește pentru listarea la Bursă – spune ministrul Comunicațiilor.   Delia Popescu a anunțat că statul român va lua toate măsurile necesare pentru redresarea companiei, care în prezent înregistrează datorii uriașe.

„Compania Națională Poșta Română trece printr-o perioadă dificilă,  în momentul de față înregistrează o datorie istorică de peste 200 de milioane de lei. Planurile noastre sunt în mod evident de redresare a companiei, pentru că este o companie strategică pentru statul român, ceea ce înseamnă că în momentul de față căutăm o măsură pentru capitalizare și, respectiv, ieșirea pe Bursă a Companiei Naționale Poșta Română. Acesta este, evident, un proces de durată, în care sunt mai multe organisme implicate, dar sperăm să îl ducem la bună finalitate”, a spus ministrul Comunicațiilor,  a menționat Delia Popescu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Angajații Poștei Române din întreaga țară  au fost în grevă, luna trecută, nemulțumiți de salarii și de condițiile de muncă. Ministrul Comunicațiilor spune că problemele salariaților au fost rezolvate.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ministrul Comunicațiilor a făcut aceste afirmații, la finalul unei întâlniri la Guvern, cu comisarul european pentru economie digitală, Günther Oettinger.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare