Confidenţialitate

Posibilă rocadă Rednic – Andone la Dinamo

Schimbări spectaculoase pe banca lui DinamoMircea Rednic și-a anunțat plecarea și va fi înlocuit cel mai probabil de Ioan Andone.
Rednic a declarat într-o conferință de presă că nu își va prelungi contractul care expiră la finalul acestui sezon, motivând că nu are rost să continue la un club unde nu se simte apreciat și respectat.
El a adăugat că este dezamăgit și a precizat că a luat decizia să plece după ce acționarul majoritar Ionuț Negoiță și-a prezentat poziția privind semnarea unui noi înțelegeri printr-un comunicat public în loc să aibă o discuție privată cu el. “Oricum, proiectul lui Negoiță nu coincidea cu ce mi-am propus eu”, a spus Rednic. Precizările tehnicianului vin după ce ieri conducătorul dinamovist a anunțat că el ar fi cerut un salariu dublu pentru a continua.

Mircea Rednic amintește însă că a pierdut doar odată 6 derby-uri cu Steaua și că are acum cel mai mic salariu din cariera sa:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Mircea Rednic a venit în Ștefan cel Mare acum un an, la 6 mai 2015 și este ultimul antrenor cu care clubul “alb-roșu” a câștigat titlul, în 2007. În acest sezon el a dus-o pe Dinamo în finala Cupei României, unde o va întâlni pe CFR Cluj, la 10 mai.
Primul posibil înlocuitor pe listă este Ioan Andone – fostul coechipier și prieten bun al lui Rednic și care este acum liber de contract. Andone a mai pregătit echipa în două mandate: 2003-2005 și 2010-2011, având în palmares și două “eventuri” în Liga 1, cu Dinamo și CFR Cluj.
Dacă negocierile cu Ioan Andone vor eșua, conducătorii dinamoviști îi mai au în vedere pe Cosmin Contra și Claudiu Niculescu.