Confidenţialitate

Sorin Grindeanu, despre deschiderea porțiunii de 13 kilometri din Autostrada Bucureștiului – A0: „Acest lucru folosește traficului din București” | AUDIO

Încă 13 kilometri din Autostrada Bucureștiului – A0 – vor fi deschiși, luni, 15 aprilie, circulației. Traficul va fi permis de la ora 14:00, anunță Compania de Autostrăzi. Este vorba despre tronsonul între Drumurile Naționale 4 și 5.

UPDATE. S-au deschis cei 13 kilometri din Autostrada Bucureștiului – A0

Este tronsonul între drumurile naționale 4 și 5. Acest segment de autostradă – dintre Jilava, Vidra și Popești-Leordeni va continua lotul dintre Bragadiru și Jilava, care are o lungime de 9 km și care a fost deschis în noiembrie anul trecut.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu: Am văzut că sunt tot felul de domni care își taie venele pe lung că se termină această lucrare. Vă anunț așa: Termenul contractual este 31 mai

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dăm în circulație încă 13 kilometri pe A0-Sud. Acest lucru folosește traficului din București. Știu, am văzut că sunt tot felul de domni care își taie venele pe lung că se termină această lucrare, sunt foarte agitați, tot timpul trebuie să existe o parte negativă. Vă anunț așa: Termenul contractual este 31 mai. Suntem în aprilie și se dau încă 7 kilometri din lotul 1, care, în principiu, trebuie să fie dați în mai”, a declarat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Următorii 10 kilometri, care vor lega Popești-Leordeni de Autostrada Soarelui ar putea fi gata la sfârșit de iunie-începutul lunii iulie.

Știre inițială

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Lotul Jilava-Popești Leordeni – cu o lungime de 13 km de pe Autostrada A0 – București Sud se deschide luni, la ora 14:00, anunță șeful Companiei care gestionează drumurile.

Acest segment de autostradă – dintre Jilava, Vidra și Popești-Leordeni va continua lotul dintre Bragadiru și Jilava, care are o lungime de 9 km și care a fost deschis în noiembrie anul trecut.

„De luni se va circula practic pe aproximativ jumătate (23 km) din cei 52 de km ai semi-inelului sudic al Autostrăzii ZERO, adică între DN 6 și DN 4” a scris pe Facebook șeful Companiei de autostrăzi, Cristian Pistol.

Acesta a explicat că încheierea acestor lucrări face posibilă circulaţia şi pe cei 6 km din cei 16,3 km ai lotului 2 (Vidra-Bragadiru), finalizaţi la sfârşitul anului trecut.

Pentru următorii 10 kilometri ai lotului 1, de la Popești-Leordeni până la Autostrada Soarelui, conexiunea cu A2, se estimează că lucrările ar putea fi gata la sfârșit de iunie, începutul lunii iulie.

Autori: Florentina Mihăiță și Laura Dori

Sursa foto: Facebook / Cristian Pistol

Citește și: Audierile în cazul deceselor suspecte de la Spitalul „Sf. Pantelimon” din București, reluate luni de anchetatori | AUDIO