Confidenţialitate

Polițiștii iau în calcul și varianta sinuciderii lui Dan Condrea

Polițiștii nu au descoperit urme de frână în zona unde mașina condusă de patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, s-a izbit de un copac, drumul era drept iar habitaclul maşinii are deteriorările cele mai vizibile în zona în care se afla şoferul. Este motivul pentru care anchetatorii iau în calcul și sinuciderea în urma acestui eveniment rutier.

Claudia Burada, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiţie Judeţean Ilfov, a declarat că există doi martori care au văzut cum s-a produs evenimentul rutier în care a fost implicată maşina lui Dan Condrea. Martorii au fost audiaţi la Serviciul Rutier Ilfov.

“Nu există urme de frânare. Luăm în calcul şi varianta sinuciderii. Autovehiculul se deplasa dinspre Corbeanca către Buftea, a pierdut controlul, a ieşit în afara părţii carosabile. Colegii mei nu au găsit la faţa locului urme de frânare. Deci luăm în calcul orice ipoteză. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani conform documentelor de identitate găsite în afara autoturismului este vorba despre persoana la care faceţi referire. Având în vedere leziunile pe care le-a suferit respectiva persoană nu putem confirma la acest moment. Urmeză a fi ridicată proba ADN şi făcută şi expertiză în acest sens”, a declarat Claudia Burada, citată de News.ro.

Unul dintre martori este un şofer care a fost depăşit de maşina lui Condrea cu câteva secunde înainte de incident.

Potrivit unor surse apropiate anchetei citate de News.ro, cercetările de la faţa locului nu au putut indica un factor determinant al producerii evenimentului rutier.

Un singur vehicul a fost implicat în incident, respectiv mașina lui Dan Condrea.

Impactul a fost deosebit de violent. Motorul maşinii a fost proiectat la câţiva metri de locul impactului. Trupul şoferului se afla în afara caroseriei astfel încât nu a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 19.00 pe un drum judeţean din Ilfov, între Buftea şi Corbeanca. 

În mașină se afla doar Dan Condrea. Trupul neînsuflețit ar fi fost recunoscut de către soția sa.

Compania Hexi Pharma este urmărită penal în dosarul dezinfectanților diluați din spitalle,