Polițiștii din București, ajutați să rămână la datorie de mai multe firme

Corpul Național al Polițiștilor a inițiat campania ”Fiți alături de Polițiști” prin care caută să-i ajute să rămână în siguranță, dar și să aibă cele mai bune condiții pentru a rezista programului prelungit impus de declararea stării de urgență în România. Astfel au fost identificați în mai multe orașe parteneri care-i ajută pe polițiști pentru a-și putea face datoria și pentru a rămâne motivați.

Cele mai numeroase forțe de ordine sunt însă mobilizate în București, unde au și fost printre primele răspunsuri la apelul lansat de Corpul Național al Polițiștilor.


De exemplu , Simigeria LUCA oferă polițiștilor din București, pentru două zile pe săptămână, produse de panificație din producția proprie.
AQUA Carpatica alimentează eroii acestor zile cu apă plată, iar Fabio Pizza a anunțat că a pregătit pentru o parte din polițiștii din intersecții cele mai savuroase felii de pizza, astfel încât aceștia să poată rămâne la datorie.

Azi și Starbucks a anunțat că susține în București eroii acestor zile – cadre medicale (medici, asistente și infirmiere), polițiști, pompieri, jandarmi, militari, aflați în prima linie, în contextul combaterii pandemiei de coronavirus – prin oferirea gratuită de cafea în cele 3 locații care funcționează în regim Take Away din București: Calea Victoriei nr.155, Sector 1 și Strada Mircea Vodă, nr.37A, Sectorul 3 (Day Tower), deschise zilnic în intervalul 8:00 – 16:00 și Starbucks Drive Thru, zilnic între 07:00- 21:00.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS