Poliţist care supraveghea Primăria Arad, atacat de un bărbat cu mască ”Anonymous”

Un poliţist local care supraveghea intrarea în Palatul Administrativ din Arad, care găzduieşte Primăria, a fost atacat, vineri, de un bărbat ce purta o mască ”Anonymous”. Bărbatul a reuşit să fugă, el fiind identificat pe baza numărului maşinii, care a fost abandonată într-un perimetru interzis din faţa clădirii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale Arad, Monica Tulcan, un angajat însărcinat cu paza intrării în Palatul Administrativ a fost atacat în cursul dimineţii, înainte de începerea programului de lucru la Primărie.

”Guardul Poliţiei Locale Arad care îşi desfăşoară activitatea la intrarea în Palatul Administrativ a fost atacat de un bărbat care purta pe faţă o mască a grupării internaţionale de hackeri Anonymous şi care, ulterior, a proferat o serie de injurii şi ameninţări la adresa primarului Aradului şi a familiei acestuia. În vârstă de 34 de ani, D.F. a năvălit pe platoul din faţa Palatului Administrativ cu automobilul marca Audi A6 aparţinând fostei sale soţii. Cu masca pe faţă, arădeanul a pătruns în incinta instituţiei, unde l-a bruscat pe angajatul Poliţiei Locale Arad şi, ulterior, a fugit de la faţa locului abandonând automobilul”, a declarat Monica Tulcan.

Suspectul ar fi vrut să intre în clădire şi a bătut la uşa care era încuiată, iar când poliţistul local a deschis, acesta a fost împins de către atacator, care a forţat intrarea în Primărie.

Poliţistul local nu a suferit răni în urma altercaţiei.

Autoturismul, parcat înt-un perimetru interzis, a fost ridicat din faţa Palatului Administrativ de angajaţii Serviciului Parcări din cadrul Primăriei Arad şi, apoi, transportat şi depus la depozitul destinat autovehiculelor ridicate din oraş.

Incidentul a fost semnalat atât la 112, cât şi la numărul dispeceratului Poliţiei Locale Arad.

Ulterior, atacatorul a fost identificat pe baza numărului de înmatriculare al maşinii.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad a preluat cazul, în vederea continuării cercetărilor, iar bărbatul este căutat pentru audiere.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS