Poliția Română: ”Puteţi găsi Pokemonii respectând regulile de circulaţie”

Autoritățile încearcă să prevină busculadele şi accidentele rutiere produse din cauza celor care au căzut în patima jocului Pokemon Go şi a lansat mesaje preventive pe contul de Facebook.

Mai multe incidente au avut loc în străinătate.

Poliția înceacă să prevină accidente cauzate de neatenția celor care pleacă la vânătoare de monștri. Pe contul de facebook, Poliția le transmite împătimiților de Pokemon Go să respecte regulile de circulație.

Polițiștii vor să vină în întâmpinarea incidentelor asemănătoare celor semnalate în străinătate, unde aplicaţia Pokemon Go a produs busculade şi chiar accidente de circulaţie.

 

Pokemon Go este un joc în care utiliaztorii se deplasează prin oraş, cu ajutorul unei hărţi, ca să captureze „monştri”. Aplicația a făcut furori in toata lumea, insă s-a dovedit a fi periculoasă.

Vineri, o busculadă generală s-a produs în Central Park din New York. Sute de oameni au venit în celebrul parc american, pentru a captura un Pokemon rar şi greu de prins. Scene asemănătoare capturate de camerele de supraveghere au arătat mulțimea care dă buzna pe o autostradă pentru a prinde un Pokemon.

În Auburn un tânăr a intrat cu mașina într-un copac deoarece juca ”Pokemon Go” în timp ce conducea. Doi tineri au căzut în ocean de pe o faleză din California, alergând după Pokemoni.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS