Confidenţialitate

Poliția din Sângeorz-Băi a confiscat mașina unui bărbat care a aruncat gunoaie în Someș | AUDIO

Primăria Sângeorz-Băi a montat, în urmă cu câteva săptămâni, camere video în locurile unde oamenii obișnuiau să arunce gunoiul pe malul Someșului, după ce toate acțiunile de ecologizare și conștientizare au eșuat.

În urmă cu două săptămâni, un bărbat din Sângeorz-Băi a rămas fără tractorul cu care a fost surprins pe camerele video că arunca deșeuri pe malul Someșului, iar Garda de Mediu i-a mai aplicat și o amendă de 15.000 lei.

Acum, un alt localnic a rămas fără mașina de teren cu care a dus deșeuri din construcții pe malul râului, infracțiunea fiind suprinsă tot de camerele video. Mașina i-a fost sigilată și confiscată de Poliția Locală Sângeorz-Băi, iar bărbatul urmează să plătească și o amendă de 150.000 lei pentru fapta sa.

Primăria Sângeorz-Băi este prima de pe Valea Someșului care a montat camere video pentru a supraveghea poluarea râului cu deșeuri menajere și din construcții, după ce nicio măsură luată de autoritățile locale nu a avut efect, iar malurile nu rămâneau curate decât câteva zile după fiecare acțiune de ecologizare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Claudia Andron