Confidenţialitate

Poiana Brașov: Se schiază în condiții bune

Pentru că s-au anunțat ninsori, foarte multi amatori ai sporturilor de iarna au luat calea muntelui in acest weekend. In topul preferintelor ramane Poiana Brasov, unde tunurile de zapada au suplinit pana acum lipsa precipitatiilor.

Schiorii care se afla in aceste zile in Poiana Brasov au la dispozitie mai multe partii practicabile. Se schiaza in conditii bune pe Bradul, Drumul Rosu si Sulinar, in functie de gradul de dificultate pe care si-l doreste fiecare. Stratul de omat depaseste 30 de cm si este alcatuit, în principal, de zăpadă artificiala. Temperaturile inregistrate sunt cu doar cateva grade sub zero, iar vantul nu este de intensitate.

Atat telecabina, telescaunul, cat si teleschiul functioneaza in condiții normale. Toate centrele de inchirieri echipamente sunt deschise, iar preturile sunt similare cu cele din anii trecuti. Pentru ca din aceasta seara se anunta precipitatii, administratorii partiilor spun ca sunt pregatiti sa foloseasca ratracurile si sa sa niveleze zapada naturala, pentru a oferi cele mai bune conditii de schi.