Ploiești: Tânăra bătută și umilită în plină stradă a depus plângere

Adolescenta din Ploieşti care a fost bătută şi umilită de alte două tinere, pe stradă, a depus plângere la Poliţia municipiului Ploieşti, după ce poliţiştii s-au autosesizat în acest caz ca urmare a apariţiei unei filmări pe Facebook.

Adolescentul care apare în înregistrare şi care udă victima cu apă în timp ce aceasta este bătută este cercetat penal pentru complicitate la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Fata în vârstă de 14 ani care a fost filmată în timp ce era bătută şi umilită de alte două fete pe o stradă din Ploieşti a depus reclamaţie la Secţia numărul 2 de Poliţie Ploieşti.

Plângerea a fost depusă după ce IPJ Prahova s-a autosesizat şi a început cercetări pentru comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, a precizat Brezeanu.

Până în prezent, poliţiştii le-au audiat pe cele două agresoare, dar şi pe băiatul care apare în filmare stropind-o pe victimă cu apă în timp ce aceasta era bătută şi pusă să sărute mâinile agresoarelor. Adolescentul este şi el cercetat penal pentru complicitate la infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Două adolescente de 15 ani din Prahova sunt cercetate de poliţişti, după ce pe Facebook a apărut, duminică, o înregistrare video în care acestea bat o fată cu palmele şi cu picioarele pe stradă şi o umilesc, punând-o să îngenuncheze şi să le sărute mâinile.

Ulterior, doi dintre tinerii care apar în înregistrarea realizată în Ploieşti şi-au cerut public scuze pe Facebook.

Una dintre agresoare spune că îi pare ”extrem de rău” şi că a fost ”chiar proastă” susţinând că a fost ”un moment de nervozitate”.

La rândul său, adolescentul care o stropea cu apă pe fata bătută spune că ”a fost o prostie” dar că nu s-a putut ”abţine”, el promiţând că va face tot posibilul să stea ”cuminte” şi ”pe treaba lui”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS