Trafic blocat pe A1 din cauza unui accident rutier

Traficul rutier este blocat pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la km. 470, pe sensul către Deva, în urma unui accident cu 3 mașini și un camion.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la km. 470, traficul rutier este blocat, pe sensul către Deva, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme și un camion.

Trei persoane au fost rănite.

Pompierii timișeni spun că au fost anunțați de producerea unui accident pe autostrada A1, la km 470, sensul de mers Topolovățul Mare-Lugoj.

La locul accidentului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere, un echipaj SMURD, 6 pompieri și 2 ambulanțe SAJ.

„În accident au fost implicate 3 autoturisme și un autocamion și 7 persoane. Din cele 7 persoane, o persoană de sex feminin a suferit contuzii ușoare și a fost transportată la spital împreună cu cei doi copii aflați cu ea în mașină (2 ani și 6 luni) și încă 2 persoane de sex feminin cu contuzii ușoare au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat măsurile PSI necesare”, au anunțat reprezentanții ISU Timiș.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS