Ploi torenţiale și vijelii, până marţi dimineaţa, în București

Meteorologii au actualizat, sâmbătă, prognoza pentru Bucureşti, avertizând că în următoarele zile se vor semnala ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină, temperaturile maxime situându-se între 24 şi 28 de grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie avertizează că sâmbătă, probabilitatea pentru înnorări accentuate, averse și descărcări electrice va fi în creștere începând din orele amiezii. Pot să cadă cantități de apă de 3…7 l/mp și izolat 10 l/mp. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15-16 grade Celsius.

Duminică după-amiază și noaptea, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și, posibil, grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15-17 grade Celsius.

Luni, instabilitatea atmosferică se va menține accentuată și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15-16 grade Celsius.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS