Confidenţialitate

SRI, despre plicul suspect de la Ambasada Rusiei din România: Nu a fost depistat conținut de material pirotehnic

Plic suspect la Ambasada Rusiei din România. După ce acesta a fost ridicat și transportat în siguranță pentru a fi expertizat, iar echipele pirotehnice SRI s-au deplasat la Ambasada Rusiei pentru a demara procedurile standard, SRI a transmis că nu a fost depistat conținut de material pirotehnic.

UPDATE 17:54. SRI: Nu a fost depistat conținut de material pirotehnic

„În legătură cu plicul ridicat de la Ambasada Rusiei, precizăm că au fost încheiate activitățile pirotehnice. Nu a fost depistat conținut de material pirotehnic. Se continuă investigațiile de laborator”, a transmis SRI.

Știre inițială

„Echipele pirotehnice ale SRI s-au deplasat la Ambasada Rusiei pentru a demara procedura standard în legătură cu un plic considerat suspect. În urma unui control preliminar, acesta a fost ridicat Și transportat în siguranță în vederea expertizării.

Potrivit procedurii, plicul va fi analizat în laboratoare specializate, pentru a fi eliminate toate suspiciunile privitoare la posibile substanțe ce ar putea fi prezente. În acest caz, SRI colaborează cu echipele Ministerului de Interne”, transmite SRI.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Conferința de Securitate de la Munchen: Războiul din Ucraina, temă dominantă pe agenda reuniunii. Liderii ruși nu au fost invitați | AUDIO