Platforma muzicală Electrecord.com s-a lansat printr-o petrecere în stilul anilor 80

Platforma muzicală Electrecord.com, prezentată în premieră în Deșteptarea, s-a lansat oficial săptămâna aceasta în cadrul unui eveniment cu o tematică ce a adus aminte de petrecerile din anii 80′. ”Coloana Sonoră a României” a ajuns astfel în mediul digital și a revenit  în casele românilor cu peste 60 de ani de muzică românească.

„Am lucrat mai mult de un an pentru a aduce muzica românească în mediul digital și ne bucurăm că românii de pretutindeni au primit cu entuziasm inițiativă noastră. Le mulțumim tuturor care ne-au ajutat să ducem mesajul nostru mai departe. Împreună vom reuși să transmitem această moștenire muzicală și generațiilor viitoare și să rămânem, prin muzică, veșnic tineri”, a declarat Roxana Turcu, Marketing Manager Electrecord.com.

Electrecord.com a devenit cea mai descărcată aplicație muzicală din App Store din țara noastră, în primele 24 de ore de la intrarea sa pe piață. Mai mult, în doar două săptămâni, peste 45.000 de români au descărcat aplicația, pentru a asculta muzica românească. În prezent, platforma conține peste 20.000 de piese 100% românești din toate genurile muzicale, de la rock, jazz, muzică ușoară, pop, romanțe sau chiar clasică.

Utilizatorii au posibilitatea de a testa gratuit platforma timp de o lună, accesând www.electrecord.com sau descărcând aplicația pe mobil, aceasta din urmă fiind disponibilă în App Store și Google Play.
Articole Similare