Confidenţialitate

Plaja Europa FM se redeschide sâmbătă, 30 iunie

Sâmbătă, 30 iunie, la ora 8:00, redeschidem cea mai prietenoasă plajă de pe litoralul românesc – Plaja Europa FM, situată între Venus și Saturn.

În direct de la malul mării, aducem atmosfera de vacanță și sunetul valurilor Mării Negre într-o ediție specială O Dimineață de Milioane cu Toader Păun.

În fiecare sâmbătă și duminică, de la 8:00 la 12:00, ne vom auzi în direct de pe Plaja Europa FM, urmând ca după transmisiunea de pe frecvențele Europa FM pe plajă să aibă loc mai multe concursuri și competiții pentru cei prezenți, toate având participarea liberă.

De luni până vineri, atmosfera de pe Plaja Europa FM se aude și în direct la radio între 10:00 și 14:00. Completăm muzica bună cu activități atât pentru copiii de pe plajă cât și pentru adulții care vin să se relaxeze alături de noi. La fel ca în anii precedenți, pe Plaja Europa FM vă așteaptă și o generoasă bibliotecă de unde se pot împrumuta cărți pentru a fi citite pe plajă sau la hotel pe durata sejurului. Editura Litera aduce cele mai populare titluri ale sale în biblioteca de pe Plaja Europa FM, în timp ce Editura Herald va oferi cărți pentru dezvoltare personală și spiritualitate.

Alături de Selgros vom da tonul celor mai antrenante concursuri care se încheie cu premii importante pentru câștigători, iar copiii vor avea ocazia să participe pe perioada verii la mai multe activități care le antrenează talentele și le pun în valoare calitățile.

Tot pe Plaja Europa FM, copiii și adulții au ocazia să devină DJ Europa FM pentru o zi într-o sesiune rapidă la studioul nostru de pe plajă, la finalul căreia primesc, desigur, și o diplomă de DJ Europa FM.

Punctul culminant al verii va fi evenimentul Europa FM Live pe Plajă, pe 26,27 și 28 iulie, fiind trei zile de concerte cu cei mai buni, direct la malul mării. Intrarea la Europa FM Live pe Plajă este liberă!